JÄÄKARHUILLA KAKSIJAKOINEN VIIKONLOPPU

Jääkarhujen ottelut päättyivät viikonloppuna kaksijakoisesti. Lauantaina Torniossa vieraillut YJK joutui kärsimään 4-6 tappion sarjakakkoselle TIHC:lle. Ensimmäinen erä oli karhulaumalta kohtuu hyvää peliä, mutta tehokkaasti viimeistellyt kotijoukkue johti erätauolla 3-1. Toinen erä oli Jääkarhuille synkkä torniolaisten karatessa jo 6-1 johtoon. Taneli Mattilan kavennus erän loppuun loi kuitenkin uskoa joukkueeseen. Kolmannessa erässä peli oli aktiivisempaa, mutta kahta maalia lähemmäs ei päästy, joten loppulukemat 6-4. 

Sunnuntaina pelattiin Ylivieskassaviimeinen runkosarjan kuudesta paikallispelistä Nivala Cowboysia vastaan. Jääkarhut oli peliä vievä osapuoli heti alusta lähtien mennen 3-2 johdossa erätauolle. Toisessa erässä kotijoukkueen viimeistely ontui, ja vierailijat pääsivät tasoittamaan. Cowboys teki maalinsa YJK:n virheistä ja löysästä maalineduspelaamisesta. Kolmanteen erään Jääkarhut lisäsivät vauhtia ja ottivat pelin haltuun heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Jääkarhut karkasivatkin 6-3 voittoon ja plakkariin kolme sarjapistettä. YJK:n miehistöstä erityisen pirteitä otteita esittivät kovasti raastaneet ja pisteitä napsineet Elias Honkakoski sekä Joni Kauvosaari.

Ensi viikonloppuna Limingan Kiekko isännöi Jääkarhuja ottelussa, jossa on panosta. Jääkarhut taistelee tiukasti kotiedusta pudotuspeleihin.

 

 

-MT-