NELJÄ UUTTA SOPIMUSTA

Jääkarhut sopimukseen Hiltusen, Nissisen, Markkulan ja Honkakosken kanssa.

Ylivieskan Jääkarhujen edustusjoukkueen haaviin tarttui tuttuja ja hieman uudempia nimiä, kun Ville Hiltunen, Elias Nissinen, Olli Markkula ja Elias Honkakoski solmivat sopimukset. Ville Hiltunen on tuttu kasvo jo aiemmiltakin kausilta. Ville on todellinen joukkuepelaaja, joka tuo tärkeää kokemusta joukkueeseen. Nuorempaa kaartia edustava Elias Nissinen on YJK:n oma kasvatti, joka debytoi miesten peleissä viime kaudella. Alkuvuodesta sattunut loukkaantuminen kuitenkin katkaisi harmittavasti kauden.

Sievin lahja Ylivieskan jääkiekolle eli Olli Markkula solmi myös jatkosopimuksen seuran kanssa. Olli esiintyi kuluneella kaudella vakuuttavasti, vaikka kausi oli ensimmäinen aikuisten peleissä. Olli omaa nopeat jalat sekä pehmeät kädet, joten miehellä on potentiaalia lunastaa isompaakin roolia ensi kaudella. Uusi kasvo Jääkarhujen edustusjoukkueen paidassa on Elias Honkakoski. Seuran junioreissa esiintynyt hyökkääjä pelasi kuluneella kaudella Kokkolan Hermeksen B-junioreissa Mestistä. Honka tunnetaan terrierinä, joka ei kaihda fyysistä peliä.

-Tarkoitus olisi painaa taas kovaa treeniä kesällä, että syksyllä on tikissä. Kokeneemman kaverin mukana treenasin viime kesänkin, ja eteenpäin mentiin paljon.