PERINTEINEN The JOULUPELI PERJANTAINA

 Entistä suuremman suosion saanut perinteinen The Joulupeli pelataan perjantaina 22.12.klo 18.30 Kalajokilaakso areenassa.

Miehet Maailmalta saa riveihinsä pelureita aina SM-liigasta saakka. Jääkarhujen juniorimyllyn pyörittämät pelurit Sami Rajaniemi ja Mikael Seppälä tulevat olemaan ottelun seuratuimpia pelaajia. Mestiksestä tulee Henri Joki-Erkkilä ja Akseli Mattila. Mestistä Hermeksessä pelaava Henri Limma tulee myös vahvistamaan Miehet Maailmalta- joukkuetta.  Pesäpallokentiltä tuttu Suomen paras pesäpalloilija Suomen mestari Sami Haapakoski esiintyy myös uudessa roolissa ja uudessa lajissa, kun hän pukee jääkiekkovermeet päällensä. Kaikkien ylivieskalaisten tuntema Pietarinkadun Oilersia edustava Esa (Jerry) Leppilampi tulee myös illan tapahtumaan vahvistamaan vierailevaa joukkuetta.

Jääkarhut saa mukaan pitkältä sairaslomalta Marko Mehtälän,Paavo Laitalan ja Jarkko Laitalan. Maalivahtiosastolla on uusi nimi kun Hermeksen B-junioreita  edustava Jääkarhujen kasvatti Taavetti Mattila vartioi Jääkarhujen maalia. Hiukan uusituilla säännöillä pelattava ottelu tulee varmasti olemaan erittäin vauhdikas ja viihdyttävä. Otteluun on vapaa pääsy, joten tervetuloa joulutunnelmissa seuraamaan entisten ja tulevien tähtien edesottamuksia.