Kovan luokan jääkiekko-osaamista jokilaaksoon

Ylivieskan Jääkarhut, Nivala Cowboys ja Cobrat Oulaisista ovat palkanneet yhdessä tsekkitaustaisen Vladimir Kolekin valmennuspäälliköksi kehittämään ja koordinoimaan seurojen junioritoimintaa.

Kolek on pitkän linjan kiekkomies ja on toiminut viime vuodet Kainuussa jääkiekkoliiton taitovalmentajana, Junnu Hokissa nuorisovalmennuspäällikkönä sekä vastuuvalmentajana Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa. Hän on myös valmentanut Mestiksessä Kajaanin Hokkia sekä Kouvolan KooKoo:ta.

Kolekin työn pääpaino on valmennustoiminnan kehittämisessä sekä valmentajien kouluttamisessa. Lisäksi merkittävä työpanos käytetään harrastajapohjan laajentamiseen ja koulu-/päiväkotiyhteistyön kehittämiseen kaikilla paikkakunnilla.

Olemme seuroissa tulleet siihen tulokseen, että jos haluamme pärjätä alati kiristyvässä kilpailussa, meidän täytyy tehdä oikeaa yhteistyötä ja tämä yhteisen valmennuspäällikön palkkaaminen on merkittävä askel siihen suuntaan.

Tuomme ammattimaisen otteen seuratoimintaan ja pitkäjänteisen kehitystyön myötä tarkoituksena on luoda jokilaaksojen jääkiekkoilijoille oma pelaajapolku, jotta tällä alueella pystytään haastamaan juniorisarjoissa valtakunnan kärkijoukkueet.

Olemme todella tyytyväisiä saadessamme huippuosaajan kehittämään jokilaaksojen jääkiekkoilua eteenpäin. Kehitystyön mahdollistaa Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratuki sekä Kärppä-säätiön avustus.

Lisätietoja puheenjohtaja Markku Hanhela/Cobrat, 0405385153