NYT SE SITTEN ALKAA

Sarjapelit pyörähtävät käyntiin Jääkarhujen osalta jo perjantaina, kun PJK tulee KPK Areenalle mittaamaan Jääkarhujen syyskunnon. Jääkarhujen joukkue sai sarjan kynnyksellä mieluisan uutisen, kun Suomisarjaa usean vuoden pelannut Konsta Härkönen liittyi joukkueeseen. Joukkueen rosteri on muuten ollut kasassa pääpiirteittäin heti elokuun alkupuolelta asti. Harjoituspelit ovat menneet aivan odotusten mukaisesti. Viimeinen peli viime vuoden mestaria LiKiä vastaan oli tasoltaan erittäin hyvä ja vauhdikas, joten pistejahtiin on hyvä lähteä.

Maalivahtiosasto  on kunnossa, kun Asla Ohtamaa ja Markus Ristiluoma haastavat Jääkarhuissa viimekaudella hyviä otteita esittäneen Jussi Siirosen. Puolustuspäähän on saatu rutkasti lisää kokemusta ja taitoa, kun Iikka Törnvall ja Iiro Ojala liittyivät joukkueen riveihin. Joona Alahäivälän,Tomi Heinosen ja Niko-Ville Moilasen paluu Jääkarhunuttuun on ollut tervetullut lisä joukkueelle.Harjoituspelien suurimpia yllättäjiä on ollut häkkipää Joel Honkakoski joka on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa lähes jokaisessa harjoitusottelussa. Olli Markkulan luistin on kulkenut entistäkin sähäkämmin ja muutama maalikin on siinä sivussa tullut tehtyä. Joukkueen ykkösnyrkki Lauri Laakko, Kari Mattila ja Tomi Gronoff lisättynä viimehetken vahvistuksella Konsta Härkösellä on varmaan se runko hyökkäyspäässä, joka tulee ratkomaan pelejä Jääkarhuille.

 

HARJOITUSPELIT JATKUVAT

Jääkarhut pelaa vielä kaksi harjoituspeliä ennen 20.9.alkavaa sarjaa. Torstaina 5.9 pelataan ottelu Jääkarhut vs JHT-A juniorit. Ottelu alkaa 18.30 ja otteluun on vapaa pääsy. Viimeinen harjoituspeli on torstaina12.9.2019 klo 18.30 kun viime kauden mestari LiKi Limingasta saapuu Jääkarhujen vieraaksi. Näiden pelien jälkeen käynnistyykin sitten sarja perjantaina 20.9.klo 18.30 Jääkarhut saa sarja-avaukseen vastustajakseen Jokikiekon Pyhäjoelta.