JÄÄKARHUT SUUNTAA JO ENSI KAUTEEN

Hiukan torsoksi jäänyt pelikausi näyttää säästäneen energiaa, koska harjoitteluinto on edelleen tallella. Joukkue on käynyt viimeisen pelin jälkeen joka viikko jäällä kerran tai kahdesti. Harjoitukset jatkuvat hallin sulkemiseen saakka. Pelaajia on harjoituksissa riittänyt tungokseen asti. Jäällä on nähty mahdollisia tulevan joukkueen pelaajia. Joidenkin uusien pelaajien kanssa on käyty alustavia keskusteluja tulevasta kaudesta ja kiinnostusta tuntuu olevan.

 

KAUDEN PELIT ON PELATTU

Jääkiekkoliitto päätti tänään,että II-Divarin lohko viiden pelit Jääkarhujen,KuKin ja Cowboyssin osalta päättyvät tähän pelattuun runkosarjaan.

Jääkarhujen kausi oli suuressa kuvassa hyvä. Yhteistyö Raahe Kiekon kanssa toimi hienosti ja oli suuri apu paikkaamaan syksyn tilannetta jolloin Jääkarhujen omia pelaajia oli armeijassa. Urheilullisella puolella kaikki meni suunnitellusti ja ylivieskalaisen liike elämän tuki oli kiitettävän vahvaa vaikka korona loikin oman varjonsa joukkueen toimintaan,TÄSTÄ SUURI KIITOS. Tulevaan kauteen valmistautuminen alkaa huomenna ja tavoiteena on,että ennen kesälomia valmennus ja pelaaja-asiat ovat pääsääntöisesti kunnossa.