Kiekkokarnevaali keräsi kiitosta, Jääkarhujen peli ei

Syyskauden huipentuma nähtiin perjantaina, kun Jääkarhujen ja Nivala Cowboysin kohtaamisen yhteyteen järjestetty Kiekkokarnevaali onnistui superhienosti ylittäen kaikki ennakko-odotukset. Ylivieskalaiset ja lähialueen kiekkoihmiset ottivat tapahtuman omakseen, joten halliin ja sen ympäristoon kokoontui runsaasti kaikenikäistä kiekkofania. Jäähallin katsojaennätyskin paukahti heti kerralla uusiksi, kun lehtereillä oli lähes 750 katsojaa. Tapahtuman järjestäminen oli suuri ponnistus Jääkarhujen kiekkoväeltä. Tapahtuma kaikkine oheistapahtumineen oli uutta Ylivieskassa ja tilausta tuntui olevan koko kansan viihteelle.

Joukkueiden kohtaaminen mennyt Jääkararhujen osalta putkeen. Joukkue oli ensimmäisen erän aivan tuuliajolla. Cowboys vei peliä miten tahtoi ja Jääkarhupelaajat vain ihmettelivät täyttä hallia. Cowboys johti toisen erän alkuminuuteilla peliä jo 5-0 ennen kuin  Jääkarhut heräsivät takaa ajoon. Kolmas erä olikin sitten Jääkarhujen täyttä hallintaa ja peli päättyi viimeisellä sekunnilla tehtyyn maaliin lukemin 4-5.

Peli täydellinen floppaaminen Jääkarhujen osalta oli suuri pettymys. Muilta osin illan onnistuminen oli parasta antia ja joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia tulee kauden aikana vielä useita, joten revanssiin on mahdollisuuksia.