RAKI VEI PISTEET KOLMANNESSA ERÄSSÄ

Jääkarhujen peli ei riittänyt koko 60 minuuttia, vaan Ra-Ki teki kolmannessa erässä 5 maalia Jääkarhujen 2 vastaan ja pisteet jäivät Raaheen lukemin 8-5, erät 1-1 2-2 ja 5-2. Jääkarhuissa ensiesiintymisen tehnyt Henri Vähätiitto oli todella tervetullut vahvistus. Heti ensimmäisessä pelissään hän teki kaksi maalia ja syötti yhden. Janne Vuolaspuro saatiin mukaan talonrakennuskiireiltä ja Janne esiintyikin laatikossa varmoin ottein. Muut maalintekijät olivat Taneli Mattila 2 ja Riku Laurila 1. Henri Vähätiitto palkittiin ansaitusti.

Jääkarhujen pelaajien loukkaantumiset senkuin vain jatkuvat. Nyt runkopuolustajiin kuuluva Wille Krekilä sai raahelaispelurin mailasta silmänalueen vamman ja on varmaankin poissa kuvioista pitkään. Joukkue on ollut kauden aikana ennenäkemättömässa loukkaantumiskierteessä. Jokaisen viikon aikana loukkaantuu harjoituksissa ainakin yksi pelaaja ja jokaisessa käydyssä pelissä on loukkaantunut ainakin yksi pelaaja. Tämän lisäksi joukkueessa on kaksi pitkäaikaissairasta, joiden paluusta ei ole tietoa. Onneksi joitakin on jo palannut takaisin riviin ja pelaajamateriaali on niin laaja, että sarjaohjelman mukaiset pelit on voitu pelata.

Perjantaina 17.11. on sitten se päivä jolloin Jääkarhujen on oltava kauden parhaassa iskussa, kun Cowboys tulee vastaan. Pelistä tulee varmasti syyskauden tapahtuma. Kumpikin joukkue on esiintynyt alkusarjan peleissä mollivoittoisesti ja pisteet ovat molemmille kultaankin kalliimmat, joten perjantai-illan huumasta on odotettavissa kiihkeä paikallisvääntö.