PISTEPUSSIIN EI LISÄYSTÄ LAPINMATKALTA

Viikonlopun matkailu Lapissa ei tuonut kaivattua pistelisäystä Jääkarhujen pistepussiin.

Lauantain peli Lappi-areenalla alkoi vasta klo 20.00, mutta se ei ollut syynä Jääkarhujen vaisuun esitykseen. Ensimmäisen erän tasaväkinen kamppilu lässähti mitä pitemmälle ottelua käytiin. Loppulukemat, 7-1, olivat aivan ansaitut kotijoukkueelle. Loppunumerot menivät rumiksi runsaan jäähyilyn takia. Jääkarhujen ainokaisen teki kolmannen erän lopulla Wille Krekilä.

Sunnuntain peli Torniossa oli huomattavasti parempi. Joukkue pani peliin kaikki mitä laitettavissa oli, mutta vahvalla ja taitavalla rosterilla kotijoukkue vei voiton lukemin 7-2. Jääkarhujen lainamiehet Santeri Paloniemi ja Joonas Jakola tekivät Jääkarhujen maalit.

Jääkarhujen joukkue ei ole saanut haluamaansa lähtöä sarjan ensimmäisiin otteluihin.Harjoituspeleissä tapahtuneet pahat loukkaantumiset ja yllättävät sairastumiset, jotka ovat kohdistuneet joukkueen runkopelaajiin, ovat vieneet joukkueelta tuttua tehokkuutta. Se on näkynyt vaisuina otteina käydyissä peleissä. AIK/Laser HT lainapelaajat ovat olleet hyvä apu joukkueelle, mutta heidän tulevaisuudestaan joukkueessa ei ole varmuutta. Jääkarhujen sairastuvan tyhjeneminen on lyhyellä aikavälillä hyvin epätodennäköistä.