JÄÄKARHUJEN MAALIT KIVEN TAKANA.

Lauantai-illan myöhäispeli Oulunsalossa ei tuonut lisäpisteitä Jääkarhujen plakkariin.Taistelun puutteesta ei Jääkarhupelaajia voi syyttää, sillä taistelu ja asenne olivat kohdallaan ja yritystä riitti. Jääkarhut hallitsi pelitapahtumia kaikissa erissä, mutta viimeistely ei vain onnistunut toivotulla tavalla. Ensimmäisen erän onnenkantamoiset auttoivat Laser HT:n kahden maalin johtoon. Pelitapahtumien valossa Jääkarhujen olisi pitänyt johtaa ensimmäisen erän loputtua ainakin 2-3 maalilla.

Maalintekovaikeudet jatkuivat toisessa erässä, vaikka peli kulki Jääkarhuilla hienosti. Kolmannessa erässä Sami Markkasta rikottiin maalintekotilanteessa ja siitä seuranneesta rankkarista Sami upotti kiekon vastuttamattomasti Laserin maalivahdin selän taakse ja lukemiksi 2-1. Tasoitusta ei vaan saatu aikaiseksi, vaikka Ohtamaata tuurannut P.Palo otti maalivahdin pois kolmannen erän lopussa. Laser sensijaan teki loppulukemiksi 3-1.

Oulunsalossa nähdyn perusteella voi rauhallisin mielin lähteä 24.2. alkaviin Pleijareihin. Raahessa pitää kuitenkin käydä sarjan viimeisessä pelissä vielä harjoittelemassa maalintekoa, muuten palikat ovat hyvin kohdallaan.