VIIKONLOPULTA TÄYSI PISTEPOTTI

Jääkarhujen viikonlopua voidaan kutsua täydelliseksi. Lauantai peli PaKa:aa vastaa alkoi hiukan nihkeästi. Ensimmäisessä erässa saatiin aikaan vain yksi maali,jonka viimeisteli Joona Alahäivälä. Toiseen erää Jääkarhut tulivat sitten kotoisella kovalla ryminällä ja erän päätyttyä tilanne oli 0-9.hyvää erässä oli myös se,että maalintekijöitä löyti laajalta rintamalta. Loppunumeroiksi 0-10 viimeisteli ensimmäistä peliä Jääkarhuissa pelannut Samuli Hietala.

Sunnuntaina Kemijärvellä olikin sitten eri meininki. Lähes voittamattomaton kotonaan ollut KeKi tuli ryminällä heti pelin alusta alkaen. Jääkarhut sai tilanteen hallintaan ja peli tasoittui erän vanhetessa.Erän ainokaisen maalin teki Janne Vuolaspuro kun Jääkarhut siirtyi 0-1 johtoon. Toinen erä pelattiinkin maaleitta mutta erä oli hyvin vauhdikas ja yleisöön menevä. Kolmas erä alkoi tasaisena ja lisämaaleihin oli mahdollisuuksia kummallakin joukkueella. Erä puolivälissä KeKin maalivahti teki virhearvion ja lähti hakemaan irtokiekkoa, joka ei onnistunut ja Taneli Mattila pääsi viemään Jääkarhut 2-0 johtoon. kaksi minuuttia ennen erän loppua KeKi otti maalivahdin pois ja yritti tasoitusta kuuden kenttäpelaajan voimin siinä onnistumatta. Ottelun loppulukemiks 3-0 Jääkarhuillei viimeisteli Ville Peltomaa.

Viikonlopun onnistumiset varmistivat sen, että Jääkarhut sijoituu sarjassa vähintään kolmanneksi ja aloittaa Play Offs pelit 27.2.2017 kotipelillä. Kuka tulee vastaan, se on vielä arvoitus.