VOITTO JA TAPPIO KAINUUN REISSULTA

Jääkarhujen viikonloppuohjelmaan kuului matkailua Kainuun nälkämailla. Tuliaisina oli pistepussiin kaksi sarjapistettä lisää.

Lauantain ohjelmassa oli vierailu Vuokatti Areenalla paikallisen VTS:n vieraana. Eikä hullummin mennytkään, kun voitto kirjattiin Jääkarhuille vähämaalisessa ottelussa lukemin 4-3. Illan maalareina Jääkarhuista kunnostautuivat varsinaisella peliajalla Topi Palo 2 kertaa ja Lauri Laakko kerran. Peli venyi aina voittomaalikilpailuun asti, jossa Lauri Laakko ja Elias Honkakoski tekivät tarvittavat maalit ja kun VTS:n peelaajien kaikki yritykset torjui erinomaisesti koko pelin torjunut Markus Ristiluoma, niin voitiin kirjata kaksi lisäpistettä Jääkarhujen pullistelevaan pistepussiin.

Sunnuntaina Jääkarhut matkusti Kuhmoon sarjakakkosen KuKi:n vieraaksi. Sunnuntai-illan huumassa nähtiin yksi kauden parhaista ja vauhdikkaimmista peleistä. Pelissä oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Riku Laurila teki Jääkarhujen ensimmäisen maalin, jolla Jääkarhut meni 1-0 johtoon. Ottelu jatkui tasaisena ja ensimmäinen erä päättyikin lukemiin 1-1. Toisen erän KuKi voitti lukemin 2-1. Jääkarhujen maalin teki Lauri Laakko. KuKi vei kolmannen erä lukemin 2-0 ja näin ottelu päättyi lukemiin 5-2.