JÄÄKARHUT VOITOON MYÖS NIVALASSA

Ylivieskan Jääkarhut ja Nivala Cowboys iskivät perjantai-iltana yhteen kauden toisen paikalliskamppailun tunnelmissa jääkiekon II-divisioonassa. Nivalan jäähallissa pelatussa ottelussa Jääkarhut oli niukasti Nivala Cowboysia parempi ja piti Kalajokilaakson kakkosdivarin herruuden edelleen Ylivieskassa. Pisteet lähtivät YJK:n matkaan maalein 3–4 (2–2, 0–1, 1–1).

Ensimmäisenä onnistui Cowboys, kun Riki Korkiakoski vei ylivoimalla isännät johtoon. YJK tasoitti ajassa 15.05 Konsta Härkösen toimesta, ja minuuttia myöhemmin Arttu Kiiskilä muutti tilanteeksi 1–2. Pukukoppiin poistuttiin tasanumeroissa, kun Korkiakoski osui jälleen ylivoimalla.

Toisessa erässä nähtiin yksi maali ja siitä vastasi Jääkarhujen Lauri Laakko. Kolmannessa erässä oli YJK:n vuoro osua ylivoimalla, maalarina kunnostautui Eemeli Piippo. Cowboys ei lannistunut, vaan Korkiakoski sinetöi hattutemppunsa 21 sekuntia myöhemmin, joten kaikki oli taas auki. Lopussa Cowboysin kiri sai mutkia matkaan kahden pienen rangaistuksen myötä.

Cowboysin maalilla Andrew Rocha torjui 31 kertaa ja YJK:n Taavetti Mattilalle kirjattiin 24 torjuntaa. Paikallispeliä oli seuraamassa 425 katsojaa.