RUSKARETKELTÄ TÄYSI PISTEPOTTI

Jääkarhujen viikonloppu meni ruskaretkellä pohjoiseen, kun lauantaina joukkue matkusti Kuusamoon paikallisen Pallokarhujen vieraaksi. Sunnuntaina matka jatkui Kemijärvelle, jossa taisteltiin pisteistä Kemijärven Kiekkoa vastaan. Tuomisena oli täysi kuuden pisteen saalis.

Kuusamossa Jääkarhujen maaleista vastasivat Lauri Laakko tehden 3 maalia. Konsta Härkönen lisäsi pistetiliään kahdella maalilla. Riku Laurila ja Joonas Raudaskoski maalasivat kerran. Näin ottelun loppulukemiksi tuli 2-7. Markus Ristiluoma oli torjuntavuorossa ja torjui 27 laukausta.

Matka jatkui hyvin nukutun yön jälkeen Kemijärvelle, jossa vastaan luisteli paikallinen KeKi, Kemijärven Kiekko. Ottelusta muodostui kauden vauhdikkain ja kovatasoisin, kun KeKi yritti neljän ketjun voimin murtaa Jääkarhujen raudanlujaa puolustusta. Ottelu alkoi Jääkarhujen osalta superhyvin, kun heti ensimmäisestä hyökkäyksestä Konsta Härkönen laukoi hienolla rannelaukauksella Jääkarhut johtoon. Elias Honkakoski teki Jääkarhujen kaksi seuraavaa maalia ja Konsta Härkönen viimeisteli loppunumeroiksi 4-2 Jääkarhuille. Taavetti Mattila oli mies paikallaan torjuen 32 laukausta ja hänet palkittiinkin kentän parhaana.