PISTELISÄÄ ON SAATAVA VIIKONLOPPUNA.

Tuleva viikonloppu näyttää suunnan Jääkarhujen erittäin huonoissa tuulissa alkaneelle kaudelle.Joukkue on ollut ennen näkemättömässä loukaantumiskierteessä koko syyskauden. Tälläkin hetkellä telakalla on yli kentällinen pelaajia ja kaiken lisäksi nämä poissaolijat ovat joukkueen kokeneinta kaartia. Uusia pelaajia on jouduttu hankkimaan alkukauden aikana lisää, jotta peleihin saataisiin edes kolme täyttä kentällistä.Sopimuspelaajien määrä on näin noussut uuteen ennätykseen, joka on tällä hetkellä lähets 30 pelaajaa joista 2 maalivahtia Uutena kasvona on harjoituksissa ollut JHT:sta Joonas Heikkilä. Hänen pelaamisensa viikonlopun peleissä on kuitenkin vielä epävarmaa ja riipuu siitä montako pelaajaa kerkiää vielä loukaantua herjoituksissa ennen tulevia pelejä.

Kaikista vastoinkäymisistä kyllä selvitään aikanaan mutta tulevan viikonlopun peleihin ei sairastuvalta ole tulossa apuja, joten joukkueen joka saadaan kasaan on pantava parastaan ja venyttävä ennenäkemättömään suoritukseen jotta pisteet jäävät kotiluolaan.Viimeisin sopimuspelaaja Henri Vähätiitto oli todellinen vahvistus joukkueelle. Raahessa pelatussa ottelussa tehot 2+1 olivat kovaa luokkaa ja vastaavia tehoja tullaan tarvitsemaan viikonloppuna.

Perjantain vastustaja Cowboys on pelannut tasaisia peleja kauden alussa ja on varmasti latautunut hirmuiseen iskuun tulevaan koitokseen. Ottelussa on klassikon makua kun vuosien jälkeen joukkueet kohtaavat virallisessa sarjapelissä.

Sunnuntaina sitten toinen sarjanousija LiKi Limingasta, joka on koottu osin viimekauden Laser HT miehistä. Joukkue on ottanut muutaman yllätysvoiton sarjan ennakkoon kovimmista joukkueista, joten potenttiaalia joukkueesta löytyy.