PELIT JATKUVAT SARJAN ENNAKKOSUOSIKKIA VASTAAN.

Lauantaina on Jääkarhuilla todellinen tasonmittausilta, kun RoKi Rebels  Rovaniemeltä saapuu vierailulle Ylivieskaan. Jääkarhujen pelaajatilanne on ennen illan viimeistelyharjoitusta paranemaan päin. Taneli Mattila palaa laatikkoon pelikiellon jälkeen ja ensiesiintymisen tekee seuran oma kasvatti ja viimekaudella vahvoja otteita esittänyt Saku-Petteri Hyvärinen. SP on ollu sivussa pelihommista opiskelu- ja työkiireiden takia.

Viime pelissä voiton takuumiehenä ollut Mika Kokko on mitä ilmeisimmin luukkumiehenä lauantaina ja maalissa nähtäneen Topi Palo. Voitto ei kyllä jää maalivahtivalinnasta kiinni, sillä Jääkarhujen maalivahdit ovat sarjan ehdotonta eliittiä.

Illan vastustaja RoKi Rebels on ottelussa selvä ennakkosuosikki. Joukkue on koottu nälkäisistä, hyvin luistelevista ja erittäin motivoituneista nuorista miehistä. Joukkue pystyi edellisellä kierroksella kaatamaan Suomisarjanousua tavoittelevan ja erittäin kovia hankintoja tehneen TIHC:n Torniosta. Torniolaisten päänahan saaminen vyölle on sen suuruinen saavutus, että sitä ei uskonut kukaan.

Toivottavasti ylivieskalainen yleisö löytää hallille, sillä luvassa on vieläkin vauhdikkaampi ottelu kuin SoKi:a vastaan, vaikka senkin vauhti ja tapahtumarikkaus oli alkusyksyn otteluksi yllätys.