PAIKALLISTRILLERI JÄÄKARHUT vs KIEKKO-HAUKAT

Joulu on aivan oven takana, mutta kiekkokaukalossa meno sen kuin kovenee.

Kinkunsyöntiin päästään vasta tulevan viikonlopun trillerin jälkeen.

Kuluvan pelikauden kummallisuuksiin kuuluu se, että Jääkarhut on vieraillut Kiekko-Haukkojen vieraana jo kaksi kertaa, mutta nyt vasta tämä paikallisvääntö nähdään Ylivieskassa.

Paikallispelin luonteeseen kuuluu yllätyksellisyys ja normaalia suurempi tunnelataus.

Viimeinen kohtaaminen oli Jääkarhujen osalta varsin nihkeä. Selvästä pelinhallinnasta huolimatta pelin vei Kiekko-Haukat voittomaalikilpailun jälkeen.

Jääkarhujen pelihistoriassa tämä tappio muistetaan yhtenä mustimpana hetkenä.

Joukkue on valmistautunut tulevaan kamppailuun suurella huolellisuudella, tähtäimenään kuitata korkojen kera aikaisemmassa kohtaamisessa koettu tappio.

Sairastupa on onneksi tyhjä, ainoastaan Wille Krekilä voi olla pelikiellossa Raahe-Kiekko pelin loppuhetkien tapahtumien takia.

Jääkarhujen materiaali on onneksi niin laaja, että valmennus saa jalkeille täyden kokoonpanon tähän syyskauden viimeiseen ja ehkä kovimpaan vääntöön.

Tapio Rantanen on parantanut otteitaan peli peliltä ja onkin ollut viime peleissä hyvin näkyvässä roolissa. Hänen jatkonsa Jääkarhuissa on vielä avoin. Toivottavasti kevätkaudella tulemme näkemään Rantasen Jääkarhujen rosterissa.

Joukkue tulee pelaamaan vielä yhden pelin ennen joulua. The Joulupeli pelataan torstaina 22.12 klo 18.00. Peli on ns. kieli poskessa- peli, mutta tuttuja kasvoja tulee vastustajan joukkueessa olemaan aina Norjasta asti.