Otteluennakot

JÄÄKARHUT VALMIINA FINAALIPAIKAN METSÄSTYKSEEN

Hyvin levätty ja hyvin syöty. Näillä eväillä Jääkarhut lähtee perjantain koitokseen Oulunsaloon Laser HT:n vieraaksi.

Kemijärven matkailun ja kolmen kovan pelin rasitukset on pois pyyhitty ja katseet on siiretty seuraavaan taistoon. Joukkueeen terveystilanne on erittäin hyvä ja energiataso huipussaan. Torstain viimeistelyssä oli havaittavissa erityistä värinää, kun kaikki tiedostavat seuraavan ottelun tärkeyden. Joukkueen tarkoituksena on panna sarja poikki heti kahdessa seuraavassa ottelussa. Keskittyminen sarjan finaaleihin voidaan aloittaa Laser- kaadon jälkeen vaikka sunnuntaisella pilkkireissulla.

Lauantain peli Ylivieskassa on siirretty alkamaan tuntia myöhäisemmäksi,eli klo 17.00 kiekko putoaa jäähän ennätysyleisön hurjan kannustuksen saattelemana.

JÄÄKARHUILLE VIERAITA KEMISTÄ

Vain kaksi kotipeliä jäljellä runkosarjaa ja sitten armottoman kovat Play Offs pelit.

Jääkarhujen asema sarjassa on tällä hetkellä hyvä mutta niskaan hengittäjiä on paljon. Sijoittuminen sarjassa neljän joukkoon ja kotiedun saavuttaminen on joukkueen ehdoton tavoite.Jäljellä on kuusi peliä ja niistä on voitettava vähintään 3, jotta tavoite toteutuu.

Jääkarhujen sairastupa on tällä hetkellä tyhjä, joten mahdollisuudet Lämäreiden kaatoon ovat hyvät.

Edellinen peli Laser HT:ä vastaa oli lupauksia antava.Nyt pitää kuitenkin pelata kaikki kolme erää tasolla,jota edellisessä pelissä nähtiin vain kahdessa viimeisessä erässä. Pisteet eivä tule jäämään kotiluolaan muuta kuin hurjan taistelun jälkeen.Valmiuksia pitää olla kovaan kontaktipeliin ja myös vastaanottamaa kovanluokan pusuja.

Lämäreiden kausi ei ole ollut odotetunlainen,vaikka ryhmässä on useita taitavia pelureita,jotka näkyvät myös tilastojen kärkipaikoilla. Laadukaan materiaalin riittäminen kaikkiin kentällisiin onkin ollut joukkueen kompastuskivi.

JATKUUKO JÄÄKARHUJEN VOITTOPUTKI

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Vanha ja kulunut sanonta, mutta sopii erittäin hyvin tulevan viikonlopun ja kevätkauden ensimmäiseen peliin.

Syyskierros on pelattu ja Jääkarhujen pullat ovat hyvin uunissa.

Sarjasijoitus on sitä mitä kokeneelta joukkueelta saattoi odottaa.

Kova harjoittelu ja laaja materiaali ovat olleet ne elementit, joilla tähän on tultu. Kaikki on kuitenkin vielä ratkaisematta silmälläpitäen kevään pudotuspelejä.

Joukkue pääsee hyvistä lähtökuopista liikkeelle, sillä loukkaantumisia ei ole tullut ja joulunajan flunssa-aaltokin alkaa olla taakse jäänyttä elämää.

Vastaan luisteleva PaKa Kuusamosta teki jättiyllätyksen syyskierroksen viimeisessä pelissä voittamalla viimekauden mestarin Kemijärven Kiekon.

Jos kinkun syöminen on jätetty vähemmälle ja keskitytty harjoitteluun, on odotettavissa tiukka vääntö siitä kummalle pisteet jäävät.

Ylivieskalaisten yritysten tukema ilmaispeli tuo Kalajokilaakso Areenaan luultavasti kauden ennätysyleisön. Häkki täyteen, tunnelma kattoon - ja tietenkin pisteet kotiin! Siinä on tavoitetta lauantai-iltaan.

 

PALAAKO JÄÄKARHUT VOITTOJEN TIELLE

Jääkarhuilla on karvankiillotuksen paikka kun Laser HT tulee perjantaina 

Kalajokilaakso Areenaa pistejahtiin

Taistelu pudotuspelisijoituksista on alkamassa ja mihinkään lepsuiluun ei ole varaa, jotta joukkue saavuttaa sijoituksen neljän joukossa ja sitä myötä kotiedun helmikuussa alkavissa Play Offs peleissä.

Edellinen peli Raahessa oli niin sanottu puolivillainen esitys ja varsinaista taistelua pisteistä ei syntynyt.

Joukkue on saatava syttymään kirkkaaseen liekkiin, jotta kovakuntoinen Laser ei vie pisteitä mennessään.

Joukkueen terveystila on hyvä, Raahessa jalkansa loukannut Tapio Rantanenkin on toipunutja on mukana illan kokoonpanossa.

Jääkarhut pääsee otteluun täydellä neljän kentän rosterilla, joten vauhtia kyllä tulee riittämään illan ottelussa.

PERINTEINEN The JOULUPELI TORSTAINA

Perinteitä noudattaen Jääkarhut järjestää The Joulupelin, johon on tulossa nimekkäitä pelimanneja ympäri Suomen ja jopa Norjasta asti.

Ilveksen SM-sarjassa pelaava, nivalalaislähtöinen Merja Halmetoja tulee näyttämään taitojaan ylivieskalaiselle kiekkoyleisölle.

Vimpelin Vedosta tulee kauden pesäpalloilija Sami Haapakoski. Oulun Kärpistä tulee ylivieskalaislähtöinen Markku Savusalo.

Norjassa koko kauden pelannut Tapani Nikkilä ja Tampereen KOOVEE:ssa pelannut Akseli Mattila ovat myös mukana illan kokoonpanossa.

Muilta osin joukkue on koottu paikallista entisistä Jääkarhupelaajista.

Vastassa on hiukan muuttuneella kokoonpanolla Jääkarhujen edustusjoukkue.

Otteluun on vapaa pääsy.